Bildgalleri

Övergripande Dokument

 

 

 

Passion för segling 

Det har gått väldigt många år utan att det hänt speciellt mycket bland mindre båtar med boendemöjligheter. Nu vänder Seascape upp och ner på alla begrepp och tar marknaden till en helt ny nivå där möjligheterna är enorma. Designen, finesserna och de smarta detaljerna gör att Du lätt fastnar för dessa fantastiska båtar! 

Seascape är helt unik! Båten, linjerna och seglingsegenskaperna revolutionerar. Trailerbarheten gör att Du inte ens behöver hamnplats och kolfibermasten hittar Du annars endast på moderna kappseglingsbåtar.

”Shorthandle” eller en offshore  ensam eller tillsammans, njut av att lugnet ,  följ vindarna eller kappsegla för att vinna; oavsett så blir en segeltur med en Seascape en upplevelse. Eftersom båten är relativt liten behöver inte besättningen vara stor för att prestera, och vi kan lova att detta Är en båt som är långt utöver det vanliga!!! 

Sätt gennakern och plana, dina mungipor kommer gifta sig med örsnibbarna. Seascape känns, upplevs och andas nytt och revolutionerande. Nya möjligheter kommer att infinna sig för Dig som seglare så sätt båten efter bilen och varför inte ta en tur till en helt ny kust – allt är möjligt med en Seascape!